Pitanja i odgovori

pitanja-i-odgovori
Imam labradora starog godinu dana i stalno je pušten u dvorištu i svi se igramo s njim. Vrlo je zaigran i živ, i često puta je skakao na djecu, ponekad čak i srušio .

kako-istrenirati-njemackog-ovcara-mala
Imam njemačku ovčarku staru 6,5 mjeseci, čistokrvna no bez papira. Htjela bih je naučiti osnovne naredbe, tipa da kad joj kažem da stane da ne moram trčati za njom i slično, jako je razigrana i ne sluša.

granice-kod-pasa-mala
Imam američkog stafordskog terijera, starog 9 mjeseci, jako je umiljat i polako napredujemo u međusobnom shvaćanju. No, kad idemo u šetnju ako naiđemo na nekog psa u dvorištu koji reagira divljim lajanjem, spusti rep i povlači se.

ponasanje-psa-u-autu-mala
Imam zlatnog retrivera starog tri godine. Kada se vozi u autu užasno je neposlušan, laje i skače bez prestanka. Laje na sve i svakoga i ne prestaje koliko god ja vikala na njega. Mislila sam da će prestati kako postaje stariji, ali mi se čini da je još gori.

zabava-za-psa-u-zimi-mala
Pošto živimo u stanu u gradu, a Blaf jako voli trčati, trudim se da mu to i priuštim. Psa sam udomila kada je imao dva mjeseca i nisam znala da će izrasti u tako velikog i brzog psa, nepresušne energije.

hrvatski-ovcar-sjajan-pas-mala
Imamo psa, kujicu hrvatskog ovčara starosti godinu dana. Uspjeli smo je poneke stvari naučiti, ali kada neće, nema šanse da posluša.

lavez-psa-na-goste-mala
Prije godinu dana udomili smo kujicu iz azila, tad je imala oko godinu dana. Problemi s njom postaju sve veći i sve sam ih pokušala riješiti, ali nisam uspjela. Naime, kada netko pozvoni na vrata i uđe u stan, ona se sva izbezumi i neprestano laje.

pas-rezi-mala
Sve što pas nađe po podu stavlja u usta i jede, a najgore je to da je strašno posesivna, odnosno boji se da će ostati bez toga nečega (npr. maramica, plastika i sl.), i ni za keksić neće pustiti, nego uglavnom samo reži, grize, laje...

razmazen-pas-mala
Vlasnica sam čivave stare deset mjeseci. Kupila sam ga u dućanu za pse kad je imao dva mjeseca i da odmah budem iskrena, nisam ga naučila ništa.

kako-da-pas-dolazi-na-poziv-mala
Pas kojeg smo moj dečko i ja udomili sad je star oko 4 mjeseca. To je jedna prekrasna razigrana mješanka haskija i pretpostavljamo nekog ovčara (rekli su nam da bi mogao biti škotski) koja nam zadaje veliki problem kad izađemo van jer se uopće ne odaziva kad je se pozove.

pas-kopa-po-smecu-mala
Čim uđem u stan, a u stanu atomska bomba, raskopana kanta za smeće, ona jadna piški i trese se - a nikad, baš nikad se nismo na nju izderali ili je kaznili (trešnjom za šiju) prije nego sto smo joj se javili i poigrali se malo.

mjesanac-i-problemi-mala
Imam malog mješanca i nekoliko velikih problema s njim. Živim u zgradi i pas mora susretati druge ljude i pse, a tu prečesto nastanu problemi...